Oppfølging - Hair extension

Nå er det nesten to uker siden jeg satt inn tape on hair extension fra Rapunzel of Sweden, så jeg tenkte jeg skulle lage et oppfølgingsinnlegg og fortelle litt om hva jeg synes.

Håret er 50 cm langt og pakken inneholdt 100g. Vi satte ikke inn alt for da ville festene blitt synlige. Jeg fikk hjelp av mamma til å sette på håret. Det gikk veldig greit, men beskyttelsen på tapen var veldig vanskelig å ta av.

Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Håret er i hovedsak tykkere, men også litt lenger enn mitt eget. Overgangen i lengden kan være litt vanskelig, men vi klippet litt på mitt eget slik at det blandet seg bedre. Jeg synes også at det ble mye mer naturlig etter en vask, siden håret da tørket sammen og fikk samme fall.FESTENE
Festene er veldig enkle å holde i orden. Har hørt at man må passe på så ikke håret rundt festene "tugger"seg sammen med festene, men dette har jeg ikke opplevd noe til. Festene er like fine som da vi satte det på.
De første to dagene var det litt uvant og kunne lugge litt, men nå tenker jeg ikke lenger over det.

BEHANDLING
Håret behandler jeg med Rapunzel sine produkter, da disse er laget til håret og har riktig PH balanse. Jeg vasker håret ca. hver 2-3 dag, noe som er litt oftere enn anbefalt, men for meg er nødvendig om det skal være pent. Jeg børster alltid håret før vask også lar jeg balsamen sitte i håret i en halv time etter vask, og deretter skyller det i vasken med kaldt vann (dette går siden balsamen kun skal være i lengden og ikke i toppen eller på festene). Jeg prøver også i hovedsak og lufttørke håret, men dette tar så lang tid at jeg ofte også må føne det litt. Ellers bruker jeg alltid litt Miracle Spray i håret morgen og kveld, også sover jeg med håret i flette.


MINE MENINGER OM RAPUNZEL OF SWEDEN TAPE ON EXTENSION:
+ Veldig naturlig og føles helt som mitt eget hår.  
+ Nesten usynlige fester
+ Ser veldig ekte ut. Ingen som legger merke til at det ikke er mitt hår. Får bare kommentarer på at jeg har fått så
langt og tykt hår
+ Ser sunt og friskt ut
+ Ganske rimelig pris

- Beskyttelsen på tapen burde vært mye lettere å ta av.
- Fordi håret er så stripete kan det bli litt synlig hvis et feste kommer frem. Det burde vært litt mindre / tettere striper
på toppen.
- Det krever en del jobb og pleie. En hårvask f.eks bør man sette av ca. en time til med tanke på kur og lufttørking(om ikke mer)


Men jeg må si jeg er utrolig fornøyd! Elsker å ha langt og tykt hår. For meg er det helt verdt jobben og den ekstra tiden det tar.

Q: Noe mer du lurer på? Jeg kan eventuelt lage et nytt innlegg om det er noe dere ønsker jeg skal forklare.

- Julie <3

Stikkord:

2 kommentarer

xHellica

22.01.2012 kl.22:37

Dette var bra informasjon! :)

Eline

22.01.2012 kl.22:40

bra informasjon :-))! fikk et bedre syn på rapunzel ;)

Skriv en ny kommentar

hits